Editorial

L’EDITORIAL

Una edició del ral·li molt atractiva

La 54a edició del Ral·li Catalunya-Costa Daurada, que es disputarà la setmana vinent, tindrà molts al·licients. La prova catalana, penúltima del campionat, pot ser clau en la resolució del títol mundial, pel qual lluiten tres pilots: Thierry Neuville, Sébastien Ogier i Ott Tänak. Tres pilots i de tres marques diferents. La presència en la prova dels excampions Sébastien Loeb i Petter Solberg també és un atractiu per als aficionats. Tot i que la prova es disputarà a les comarques tarragonines, amb el parc d’assistència a Port Aventura, el gran atractiu del recorregut estarà a la ciutat de Barcelona, amb el retorn del tram urbà al parc de Montjuïc, que sempre que s’ha fet ha donat a la prova, i a Barcelona, la gran postal de promoció mundial.

Tot plegat, una bona dosi d’elements atractius que ahir es van presentar a Barcelona i que ajudaran que la cursa del RACC continuï sent un dels ral·lis més seguits del mundial. Aquest cop, a més, la seva col·locació en el calendari, que en ocasions fa que quan es disputa ja estigui tot el peix venut, li atorga un plus d’interès esportiu. L’enduriment de l’etapa de terra del ral·li afegirà més emoció i espectacularitat a una prova que, no és sobrer recordar-ho, és l’única amb un recorregut mixt en el mundial de ral·lis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)