Editorial

L’EDITORIAL

Una jornada de joc, de punts i d’escut

El futbol torna avui al Camp Nou amb un duel entre el Barça i el Sevilla en què hi ha moltes coses en joc. La primera, el lideratge de la lliga, que no està en mans de l’equip català sinó de l’andalús, que domina el campionat amb un punt més que l’equip de Valverde. El Barça, doncs, ha de tornar a sumar de tres en tres per tallar d’una vegada la mala ratxa que va començar amb la visita del Girona i que l’ha fet encadenar quatre partits sense guanyar en què ha sumat tres dels dotze punts possibles. La segona, que el Barça recuperi el seu joc. El bon futbol ha de portar a sumar punts, però també ha de fer créixer l’equip i donar-li la tranquil·litat necessària per afrontar el dur tram de temporada que arriba. A Wembley, contra el Tottenham, el Barça va demostrar que no s’ha oblidat de jugar a futbol, però ara per ara aquell partit va ser l’excepció i no pas la regla. Ernesto Valverde té molta feina, tant per la dificultat dels rivals com per la gestió de la plantilla, que s’ha complicat amb les lesions a l’eix de la defensa.

El Barça té avui un altre repte: l’assemblea de compromissaris amb un protagonista inesperat fa tan sols unes setmanes, l’escut. El nou disseny ha generat polèmica i avui està a les mans dels compromissaris decidir sobre un dels símbols del Barça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)