Opinió

Encert ‘vs’ talent

En el món del futbol no tot és una qüestió de talent sinó també d’encert, i per estar encertat s’ha de tenir confiança. L’Alavés suma 17 punts després de la jornada 9. En aquest punt de la temporada passada n’havia sumat 3, i per arribar als 17 va trigar 19 partits, 19! La confiança en aquest equip, la confiança d’Abelardo fa que entri tot quan abans no entrava res. Tot i això, l’objectiu per a l’equip és el mateix: salvar-se. Però per arribar a aquesta situació en què estan el club vitorià no s’ha tornat boig ni ha tirat de cartera. L’estiu passat van arribar onze cares noves, onze noves incorporacions, i cap d’elles va aterrar amb el cartell de fitxatge estel·lar, crac o jugador revelació.

Probablement l’Alavés no podrà mantenir el nivell físic ni l’encert golejador d’aquí fins a final de temporada, però jo prefereixo una lliga en què hi hagi una mica d’emoció, com a mínim. Una lliga que trenqui amb binomis, que no sigui previsible i que no s’acabi al març. Una lliga en què el Girona pugui puntuar al Camp Nou i una lliga en què el Llevant pugui guanyar al Bernabéu. I no és només qüestió de talent sinó d’encert. Dues arribades i dos gols del Llevant. I ni el Girona té més qualitat que el Barça, ni el conjunt granota té més plantilla que el Madrid. I tot això coincideix amb el debut del VAR a primera.

Veurem quan despertaran el Barça i el Madrid, però fins que això passi l’encert continuarà sent més determinant que els milions i el talent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)