Editorial

L’EDITORIAL

Espanyol: la clau és creure-s’ho

No s’ha arribat al primer terç de lliga i som a temps d’assistir a múltiples piruetes i giragonses, però que en aquest segle l’Espanyol no havia estat tan amunt ni havia sumat tants punts en aquest moment de la lliga és una realitat tan incontestable com que l’últim precedent en què va tenir un inici tan fulgurant –amb Lotina d’entrenador– va acabar sent l’últim cop que es va classificar per a competició europea.

Si l’equip de Rubi manté les prestacions, té a les seves mans complir la profecia de Chen Yansheng, que quan va arribar al club va assenyalar la Champions com a objectiu a tres anys vista. Ves per on, justament quan l’empresari xinès està buscant comprador. La situació esportiva l’hauria d’ajudar, sens dubte.

La peça clau de tot plegat es diu Rubi. Ja va fer grans papers a 2a A amb el Girona i el Valladolid, a més de l’ascens amb l’Osca que li va obrir les portes de l’Espanyol. Ha aconseguit que els jugadors que no servien per a Quique es creguin de primera –defensa consistent, migcampistes amics de la pilota i Borja Iglesias ja resolutiu a l’àrea– i va pel camí de fer bo el pronòstic de l’exsecretari tècnic, Paco Herrera, que quan van destituir Rubi del filial anys enrere pels mals resultats ja va avisar que veia en el maresmenc un entrenador que faria carrera a les banquetes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)