Editorial

L’EDITORIAL

Un gran Betis fa sortir els colors al Barça

El Barça va rebre ahir una patacada considerable al Camp Nou. Després d’haver superat amb nota l’absència de Messi, tant en joc com en resultats, el Betis de Quique Setién va donar una bona plantofada al Barça de Valverde i el va superar clarament amb l’estil de joc que és propi del club blaugrana. Com va dir el tècnic del Betis al final del partit, Johan Cruyff estaria content pel que es va veure damunt el terreny de joc tot i que el seu equip va rebre. El Barça hi va posar ganes, no es va rendir mai, va acabar acaronant l’empat, però en joc va estar sempre molt per sota del seu rival d’ahir. Un cop molt dur just abans de l’aturada de seleccions, quinze dies sense futbol i moltes coses per rumiar. Messi va tornar amb dos gols, va fer jugar els companys, però no va ser suficient. La fragilitat defensiva, amb una inhabitual errada de Ter Stegen, va ser una llosa massa gran.

La desfeta del Barça no la va aprofitar l’Espanyol, que si hagués guanyat hauria estat igualat a punts amb els culers, encara líders, en la classificació. L’equip de Rubi va fer un gran partit al Sánchez Pizjuán, va marcar primer, però no va resistir l’empenta final de l’equip de Machín. Tot i la derrota, l’Espanyol va confirmar tot el que està mostrant aquesta temporada. Va ser valent, però no va tenir recompensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)