Opinió

OPINIÓ

‘Homo tribunarensis’

L’homo tribunarensis habitava només en grades de grans estadis però avui està en clara expansió i el podem localitzar també en zones menys nobles d’estadis més petits. La seva morfologia definida pel vestit clàssic, l’olor de loció d’afaitat i el cigar havà ha variat i en aquests moments assumeix altres formes estètiques que dificulten la seva identificació visual. S’alimenta de prejudicis, desmemòria i obsessions negatives contra els futbolistes de més qualitat. Entre els seus costums més estesos hi ha el de xiular, escridassar i insultar els jugadors del seu equip. Demana canvis des de l’escalfament amb un gest ostentós de rotació de les dues mans, desaprova tota acció arriscada i mou compulsivament el braç indicant que es llanci la pilota endavant, el joc associatiu és absolutament incomprensible per a aquesta espècie.

L’homo tribunarensis no presenta problemes de conservació i a Montilivi és una espècie invasora en expansió; darrerament se n’han constatat brots reproductius que afecten l’estabilitat de l’ecosistema. Aquesta propagació pot ser una de les causes dels millors resultats de l’equip a fora que no en el seu propi hàbitat. Diumenge observadors externs buscaran si aquesta última hipòtesi es confirma de nou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)