Editorial

L’EDITORIAL

L’Eurolliga, la prova del cotó fluix per al Barça

Ser fidels a la veritat i que ser-ho no desanimi. Aquesta és la finíssima línia per la qual discorre la trajectòria de l’equip de bàsquet del Barça. El fons ja es va tocar i ara l’equip s’enlaira. La pregunta que es fa el seguidor és si el nivell del Barça és el que es desprèn de la pallissa a Madrid dijous en l’Eurolliga (92-65) o el del triomf, rotund, inapel·lable, contra els blancs al Palau (86-69) en l’ACB no fa ni tres setmanes.

Contestar-la demana fer-se i respondre una altra pregunta, al voltant del nivell del Madrid. No ens enganyem, el veritable potencial dels blancs és el de dijous en l’Eurolliga. A Pablo Laso li és igual perdre contra el Barça en la fase regular de l’ACB perquè sap que una derrota compta poc i que té temps de recuperar-la. En canvi, en l’Eurolliga tot compta. Les derrotes s’hi paguen cares perquè no hi ha cap rival menyspreable.

En conclusió, tan bon pronòstic és que el Barça no farà el ridícul de les dues últimes temporades a Europa com que el seu potencial és suficient per disputar els quarts de final i fins i tot podria permetre-li ser equip de final a quatre si acaba com a mínim cinquè en la fase regular i té un creuament contra el quart. Perquè els tres primers –Fenerbahçe, Madrid i CSKA– estan uns quants passos a davant i a dia d’avui són intocables si no pateixen cap accident.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)