Editorial

L’EDITORIAL

Accessible i amb bons precedents

L’Olympique de Lió és un dels equips més accessibles que podien tocar al Barça en el sorteig dels vuitens de final de la Champions. Els precedents del Barça en les últimes temporades, amb el record dels quarts de final 2017/18 contra el Roma encara presents, fan, però, que tothom vagi amb peus de plom a l’hora de fer pronòstics. I més encara quan les eliminatòries no arrencaran fins d’aquí a dos mesos, a finals del mes de febrer. Ara mateix, però, no es pot negar que el Barça serà el favorit de l’eliminatòria quan la pilota comenci a rodar, tot i que haurà de tenir ben present que l’equip francès va ser capaç de guanyar al camp del Manchester City en la lligueta. Ernesto Valverde va ser molt caut ahir en la seva valoració del sorteig, i el tècnic francès, Bruno Genesio, va dir que haurien d’estar al 150 per cent per tenir alguna possibilitat de passar.

Els vuitens de la Champions ens oferiran duels espectaculars, com l’Atlético-Juventus, el Liverpool-Bayern i el Manchester United-PSG. El City de Guardiola ha estat afortunat amb el Schalke, i l’Ajax-Real Madrid seria una eliminatòria similar a la del Barça. El Tottenham-Borussia Dortmund i el Roma-Porto tenen menys glamur, però els precedents obliguen tots els equips a estar al 100 per cent.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)