Editorial

L’EDITORIAL

Llums i ombres dels tres equips catalans

El Barça va sumar tres punts més ahir contra el Celta i acaba l’any 2018 com a líder en solitari de la lliga. L’equip d’Ernesto Valverde no va necessitar fer un gran partit per batre l’equip gallec i en va fer prou amb la primera part per assegurar la victòria amb gols de Dembélé i Messi. Els blaugrana, a més, van aconseguir mantenir la porteria a zero per quart partit de lliga consecutiu, tota una fita en una temporada en què no estan destacant precisament per la seva solidesa defensiva. Ahir al Camp Nou no es va veure un gran futbol per tancar l’any però el Barça podrà encarar la represa de la lliga, ja el 2019, en una posició de privilegi.

Per als altres dos equips catalans de primera el final del 2018 no va ser tan afortunat. L’Espanyol va millorar al Metropolitano el seu joc dels darrers partits, però el resultat va ser el mateix i ja són sis les derrotes consecutives de l’equip de Rubi. L’Espanyol s’ha quedat encallat amb 21 punts i molta feina a fer en l’inici del 2019. Per al Girona, l’empat contra el Getafe el deixa amb 22 punts, un menys dels que tenia ara fa un any abans de les vacances de Nadal, però amb el regust que es va deixar escapar una bona oportunitat contra el Getafe. I encara sort del gol que va marcar Bernardo en els últims minuts i va evitar una tercera derrota seguida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)