Editorial

L’EDITORIAL

La fortalesa del Barça al Camp Nou

Una premissa bàsica per guanyar títols en el món de l’esport és ser fort quan es juga en camp propi. El Barça va tancar dissabte contra el Celta la seva trajectòria com a equip local en aquest 2018 i amb una nova victòria al Camp Nou va tornar a confirmar la solidesa del Barça aquest 2018 a l’estadi, on ha disputat, entre lliga, Champions i copa, un total de 29 partits. El balanç és molt bo, ja que l’equip d’Ernesto Valverde ha aconseguit 23 victòries i només ha perdut un partit, fa poques setmanes, contra el Betis. La solidesa al Camp Nou ha estat clau per al doblet que van aconseguir el curs passat i també per ser els líders en solitari de la lliga quan s’acosta l’equador del campionat. En la Champions ha servit per haver passat als vuitens de final de Champions com a primers de grup i haver igualat, per ara, el rècord històric d’imbatibilitat en la màxima competició europea.

El Barça, però, té el repte de mostrar també aquesta fortalesa com a local fora de casa. Aquest ha estat el seu taló d’Aquil·les en la Champions en les últimes temporades –ningú oblida la nefasta nit de Roma del curs passat– i l’ha posat en massa problemes, amb inesperades derrotes fins i tot en el campionat de lliga, que li han restat punts molt importants en la lluita per la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)