Editorial

L’EDITORIAL

Expectatives dramàtiques en el Reus

Avui fa just dues setmanes que Joan Oliver, màxim accionista del Reus, va parar un cop que hauria estat irreversible quan va pagar els endarreriments als jugadors que havien denunciat el club per impagament. Ho va anunciar en un comunicat i es va filtrar que els diners provenien d’un avançament d’un futur comprador. Quinze dies més tard, Oliver compareixerà avui, l’endemà que cinc jugadors –que podrien ser aviat set– es desvinculessin perquè a ells, que inicialment no van denunciar el club, no els ha pagat. A aquest patetisme s’hi afegeix que si no apareix un suport financer miraculós, el futur del Reus a la LFP té un pronòstic dolent i breu. Del comprador no hi ha hagut cap pista seriosa, el club ha esgotat tots els terminis i pròrrogues sense oferir cap resposta consistent, el president –figura simbòlica però arrelada a Reus– ha plegat pel camí i tot fa pensar que la fallida –deute reconegut de 5 milions i cap marge de maniobra financera– és més a prop que mai.

Tant de bo que Oliver pugui desmentir uns vaticinis que empenyen el club i l’afició a uns temps de foscor. El Reus és una SA amb un consell d’administració que n’és el responsable, però també té un interès públic en nom del qual, si no hi ha miracle, Joan Oliver haurà de contestar unes quantes preguntes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)