Opinió

OPINIÓ

Carta als Reis Mags d’un ‘gironista’ qualsevol

Estimats Reis Mags,

Mai demano res a monarques, només l’abdicació, però aquest any m’he permès l’infantilisme i l’atreviment de fer-los arribar aquesta carta. Si els sembla bé, m’hi poso: al Girona necessitaríem un carriler (o dos) i un davanter (o dos), si poden ser Jonathan Soriano i Àlex Moreno ho agrairíem; si no, el que es pugui, ja ho entenem; voldríem que ens portessin les renovacions de Bounou, Ramalho, Stuani i Gorka Iraizoz, que darrerament ens ha guanyat de nou; ens fan falta davanters per al Peralada; una mica de compromís per al Choco, diria que se li ha acabat, i la forma física de Doumbia, que la va perdre a Lisboa.

També ens anirien bé uns terrenys per a la ciutat esportiva perquè els de la base els tenim deixats de la mà de Déu; ens fa falta que ens arreglin una mica més l’estadi, res, quatre lavabos i accessos més còmodes; si pogués ser, es podria obrir una botiga amb marxandatge i punt de venda d’entrades al centre de la ciutat, i sobretot, sobretot, portin-nos salut, que no fem per lesionats i al final encara patirem. Ah!, i si fos possible, els 41 punts que arribin a l’abril; ho dic perquè al maig, amb la calor i tot plegat, és un mes de mal patir.

Els saluda atentament,

Un gironista qualsevol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)