Editorial

L’EDITORIAL

El Barça mira cap amunt en l’Eurolliga

El Barça Lassa ha aconseguit guanyar per primer cop els dos partits d’Eurolliga d’una mateixa setmana. En les dues temporades anteriors no havia estat possible. L’equip de Pesic mira decididament cap amunt en la competició europea, no tant per l’èxit d’aquesta setmana com per la consistència que està demostrant i per la progressió de jugadors cridats a ser importants i que fins ara, per problemes físics o d’altra mena, estaven lluny de la solvència que estan demostrant. A més, el creixement de l’equip i de les seves virtuts col·lectives és inqüestionable.

L’Eurolliga té tres equips superiors a la resta. El Fenerbahçe, el Madrid i el CSKA estan clarament per sobre del potencial actual del Barça, que té com a horitzó raonable –i per res fàcil– lluitar amb l’Efes (12 victòries) i l’Olympiacòs (11, com els blaugrana) per la quarta plaça de la fase regular que proporcionaria uns quarts de final amb el desempat a casa i, sobretot, permetria evitar els tres intocables. A dia d’avui, res fa pensar que si la millora individual i de joc es manté, aquesta quarta posició sigui una utopia. Dels 12 partits que li queden, el Barça en jugarà 7 a casa i només 5 a fora. I si aconsegueix millorar el sisè lloc actual, tornar a una final a quatre cinc anys després de la seva última presència serà un somni a l’abast.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)