Editorial

L’EDITORIAL

Bones notícies per tancar la primera volta

El Barça ha arribat a mitja lliga amb cinc punts d’avantatge respecte al segon i deu més que el tercer i el quart, que són l’Atlético, el Sevilla i el Madrid, respectivament. Unes diferències consistents, malgrat que l’equip de Valverde suma només 43 punts, vuit menys que fa un any. És probable que no en calguin 90 per ser campió, però sí una mínima solidesa que els blaugrana no van tenir durant la tardor i que han recuperat des del desembre, amb 18 punts de 18 possibles, un sol gol encaixat, Messi arribant als 400 gols amb el 17è que marca en aquest campionat i Suárez a prop, amb 14. La fotografia del moment és positiva, però amb mitja lliga per jugar-se, tot fa pensar que la capacitat competitiva de l’Atlético exigirà un esforç sostingut al Barça.

El Girona és novè, un lloc més amunt que un any enrere, més a prou de la zona europea (3 punts contra 4) però també molt més a prop del descens (5, per 10 un any enrere) producte del compactament de la classificació. Stuani (12 gols dels 21 de l’equip d’Eusebio) encara és més el refugi de l’equip. Per la seva banda, tots els punts que sumi avui l’Espanyol a Anoeta milloraran el balanç d’un any enrere. No és poc, amb la mala ratxa que ha viscut l’equip i el context d’una lliga que, fora de l’Osca, no té equips despenjats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)