Editorial

L’EDITORIAL

Boateng serà útil si pensa en el col·lectiu

El Barça s’ha decidit per Prince Boateng per cobrir el lloc del traspassat Munir. Sorprenent decisió pel perfil del jugador alemany. Posats a buscar-li els avantatges, Boateng té talent, fortalesa i capacitat de desequilibri de sobres, experiència més que suficient –també en competició europea– i una certa versatilitat per ocupar diverses posicions en l’atac. Segurament, en tot això supera Munir i, per tant, seria una bona operació.

La interpretació favorable del fitxatge és que l’internacional amb Ghana ha vist l’oportunitat de posar algun títol de prestigi a la seva vitrina en una etapa de la seva vida futbolística en què els últims equips que ha tingut delaten que la seva carrera declina.

Ara bé, si Boateng té el cap emboirat i ha acceptat l’oferta del Barça pensant que als 31 anys vindrà a asseure algun dels components del trident atacant de Valverde, s’haurà equivocat de destinació i serà un mal negoci per al Barça. Milan a banda, probablement el seu caràcter no li ha permès consolidar-se en algun dels equips on ha estat. Integrar-lo i que si no té minuts sumi i no es converteixi en un problema és la part de l’aposta que correspon a Valverde, que, d’altra banda, fa ben poc que ja se n’ha sortit amb altres jugadors impulsius com Arturo Vidal o desordenats com Dembélé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)