Editorial

L’EDITORIAL

Una nit amb dret a un raconet en la història

El Barça ja és a semifinals de la copa, el trofeu que ha guanyat en les quatre últimes edicions. Havia de remuntar un 2-0 contra el Sevilla, i el tremp que propicia un estat de necessitat, la pressió de jugar contra el rellotge, juntament amb altres circumstàncies, atorgarà a la nit d’ahir el dret a figurar en la història si l’equip acaba aixecant el trofeu.

El partit d’ahir va transmetre aquella sensació tan especial de no saber on acaba la intensitat i on comença l’ansietat. Aquell aire de nit diferent, tot i que només fos la tornada d’uns quarts de copa, amb un resultat implacable. Els condiments també hi van ajudar. Des del penal que Coutinho va demanar a Messi fins al penal aturat per Cillessen en el moment més oportú per obtenir el seu primer èxit en una pena màxima, amb la rúbrica del gol més important de Coutinho com a blaugrana. Una diana amb propietats rehabilitadores.

L’Espanyol no serà al sorteig. Li van sobrar uns minuts finals jugant aculat, l’expulsió de Marc Roca i la pròrroga. Fa patir que en la lliga noti el desgast d’haver jugat 120 minuts. El València, el Betis i el Barça ja han fet la feina. El quartet de semifinalistes el completarà avui el Madrid o el Girona. Montilivi s’aferra al i per què no?, tot i l’avantatge del Madrid i la línia ascendent dels de Solari.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)