Editorial

L’EDITORIAL

El valor de cada punt en la lluita per no baixar

L’Espanyol i el Girona tenen encesos tots els llums d’alerta per la proximitat de les places de descens. No és estrany, perquè els de Rubi –ara dos punts per sobre– les tenien a 12 fa onze jornades –eren segons en la lliga– i els d’Eusebio han vist reduït el marge a un punt quan fa nou jornades eren setens, empatats amb el Madrid, amb set punts de coixí. Aquestes dades poden provocar un vertigen descriptible, del qual tots dos haurien de fugir per analitzar amb el cap fred i sense tremolors de cames els marges de millora que tenen per revertir dinàmiques (4 punts dels últims 27 del Girona i 4 de 33 de l’Espanyol).

Ara ja sense el factor de distracció de la copa, Eusebio i Rubi han de trobar un onze de confiança, futbolísticament estable, i cuidar al màxim els detalls per puntuar amb regularitat. Perquè vindrà dels detalls. La temporada 2017/18 haurien estat suficients 30 punts per salvar-se (el Deportivo va baixar amb 29). A 16 jornades del final, l’equip que marca el descens (el Rayo) en suma ja 23 i, a diferència d’un any enrere, només l’Osca sembla tenir una plaça de descens adjudicada. Cada victòria, fins i tot cada punt, tindrà un valor enorme. No es pot menystenir cap empat, ni el de l’Espanyol a Vila-real, per molt que semblés insuficient.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)