Editorial

L’EDITORIAL

90 minuts d’un partit de 180 en un mes exigent

Des que Messi va demanar assistència dissabte contra el València, les recances sobrevolen el barcelonisme. Ben lògic, quan es tracta del jugador més gran del planeta. No hi ha lesió, però en el cas de l’argentí i a primers de febrer, tota precaució és poca quan s’aspira als tres títols en joc i quan tots els partits que es jugaran entre setmana no tenen ja ara punt de retorn.

La copa és, de les tres competicions, la menys rellevant, amb els matisos que és a la que correspon el partit d’avui i que el rival és el Madrid, que en la lliga viatja refent-se i no seria bon negoci ajudar que s’ho cregui més.

Tot i aquesta realitat, les expectatives físiques de Messi, el lideratge en la lliga i la immediatesa dels vuitens de Champions contra l’Olympique de Lió aconsellen que el Barça exploti al màxim un plantejament global de 180 minuts, malgrat que l’anada al Camp Nou sembla que obligui a més. Risc addicional zero, amb Messi i amb qualsevol altra peça clau. Solidesa i continuïtat al darrere pensant que al Bernabéu s’hi pot arribar en millors condicions. En aquest context, la convocatòria de 19 amb Messi inclòs és jugar bé les cartes. Totes valen, també la de generar desconcert en el Madrid al voltant de la participació de Messi, per molt que Solari intenti fer veure que li és igual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)