Opinió

Actors secundaris

Dels actors secundaris d’aquesta temporada només Aleñá fa mèrits per ser a l’onze titular

Divendres, mentre era a l’Oncle Jack de l’Hospitalet de Llobregat, vaig pensar en Malcom Oliveira, el jugador del Barça que va evitar una victòria del Real Madrid al Camp Nou. Dani Flaco, cantautor i barcelonista, interpretava la cançó Actores secundarios mentre ens recordava que “els actors secundaris no enamoren les noies”. Malcom va marcar el gol de l’empat però no va enamorar la parròquia blaugrana que gairebé va omplir el Camp Nou. Aquest gol el recordarem més per la imatge de Sergio Ramos deixant passar la pilota pensant que anava fora que en l’acurada execució del 14 blaugrana. El brasiler de moment no ha mostrat ser un jugador amb prou nivell per tenir en propietat una de les 25 samarretes que donen dret a formar part de la primera plantilla del FC Barcelona. Jugar al Barça és un somni per a molts i sortir en l’equip titular hauria de ser molt meritori. Posats a parlar d’actors secundaris del Barça de Valverde em ve al cap Coutinho, el jugador que ens van vendre que venia per fer-nos oblidar Iniesta. Coutinho no ha fet oblidar Iniesta, mai ho farà, ni s’ha guanyat un lloc a la davantera per acompanyar Messi i Suárez. Després de malparlar de Dembélé per dormilega ara tothom considera el francès imprescindible a l’onze titular al davant del brasiler. Mèrit d’un i demèrit de l’altre a parts iguals. A Coutinho se’l va fitxar per aspirar a un paper protagonista i ajudar Messi en el lideratge d’un equip que a poc a poc va perdent talent.

El Gaudí a millor actor secundari d’enguany ha estat per a Oriol Pla en el seu extraordinari paper a Petra. L’actor barceloní va declarar que, durant la realització de la pel·lícula, va descobrir “la força de lluitar i defensar les coses en les quals un creu”. Això és el que fa Carles Aleñá, l’actor secundari del primer equip del Barça que, a poc a poc, va agafant més protagonisme dins de l’imaginari de l’aficionat i soci culer que no pas en les alineacions de Valverde. Aleñá ha picat molta pedra i quan surt al camp sap el que s’hi està jugant. Els anys d’esforços i el bon joc demostrat mentre defensava la samarreta del Barça arreu del país fa que s’hagi guanyat el dret a formar part d’una plantilla que aspira a repetir un triplet que ja van guanyar amb Guardiola i Luis Enrique.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)