Editorial

L’EDITORIAL

El valor de la copa i de Pesic

El Barça ha guanyat la copa ACB amb tots els honors, en territori hostil, a casa d’un equip al qual encara no iguala per talent però sí per mentalitat. Perquè el mal perdre del Madrid només pot ser degut a un excés de mala consciència, com la que probablement tenien els tres àrbitres quan es van empassar la falta antiesportiva a Singleton i ho van compensar donant bàsquet de Tomic en una acció que no ho era. La mala consciència del Madrid, que verbalitzaven Pablo Laso, el directiu Juan Carlos Sánchez i, sobretot, un Felipe Reyes que diumenge va renunciar a ser una de les icones de l’ACB, deriva del fet que va ser el Barça i no els àrbitres el que va remuntar17 punts de diferència. Sense voler fer judicis d’intencions, si l’antiesportiva a Singleton s’hagués sancionat (dos tirs lliures i possessió), l’acció sobre Tomic hauria estat poc rellevant o, directament, ni s’hauria produït.

Res del que va passar, ni aquestes decisions arbitrals demencials, embrut el títol del Barça, la segona copa seguida amb Pesic a la banqueta. La capacitat del tècnic serbi d’aglutinar grups i de fer que els seus equips juguin com els àngels la tenen poquíssims entrenadors a Europa. Quan es va retirar Navarro es criticava que el Barça s’havia quedat sense líder. Fals. El líder era i és a la banqueta. I seria un error prendre decisions sobre el seu futur pensant en la seva edat (en farà 70 a l’estiu) o en les dues copes que li ha guanyat al Madrid. El que s’ha d’analitzar és només la seva motivació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)