Editorial

L’EDITORIAL

Subies plega de la RFEF

L’etapa d’Andreu Subies com a dirigent esportiu acaba d’obrir un parèntesi forçat per les investigacions policials i judicials al voltant de la seva gestió quan presidia la federació catalana. A banda d’exigir –com amb tothom– respecte a la presumpció d’innocència i màxima celeritat en l’esclariment dels fets, no es pot fer altra cosa que constatar que amb Andreu Subies la Federació Catalana de Futbol va canviar de fesomia i va entrar en una fase de reorientació estratègica i de superació dels problemes econòmics que l’havien tenallat abans de l’arribada del dirigent de Benavent (Segrià).

Però, sent la seva intervenció en la FCF important per raons de proximitat, Subies era ara el pal de paller de la federació espanyola. Havia estat prou hàbil per fer veure a Villar que tots dos es necessitaven mútuament –potser d’aquí plora la criatura– per moure els fils amb discreció per afavorir decisivament el triomf de Luis Rubiales en les últimes eleccions i era el nostre home a Madrid, el vicepresident econòmic, ni més ni menys. No pot ser gens casual que, malgrat la tibantor institucional que correspon al moment actual, el primer partit de la selecció catalana en dates FIFA s’hagi aconseguit justament ara. A falta de saber qui el substituirà, el punt de vista català a la RFEF recaurà en el secretari general Andreu Camps, però és més que notori que la capacitat de lideratge i d’empenta que ha exhibit Subies es trobarà a faltar per força.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)