Editorial

L’EDITORIAL

Roma, més que el Madrid

Les eliminatòries de vuitens ja tancades amb les sorprenents eliminacions del Madrid i del PSG corren el risc de convertir-se en elements de distracció per al Barça de cares a la tornada d’avui contra l’Olympique de Lió. Justament al contrari del que hauria de ser. Al Barça li ha anat prou bé per mantenir la tensió l’evocació d’aquella copa tan linda y deseada pronunciada per Messi al Gamper i que té el seu punt de partida en el daltabaix de Roma. Fixar-se en el Madrid i el PSG, que eren candidats claríssims a arribar lluny, és caure en el perill de creure que al Barça no li pot passar perquè ni és un equip en descomposició com els blancs ni té una llosa d’eliminacions descomunals com el conjunt francès.

Les guies del Barça han de ser Roma –la coïssor que encara produeix és el millor estímul positiu– i l’anada a Lió, aquell partit amb 25 rematades i cap gol, una efectivitat dramàtica afortunadament reparada en les dues últimes setmanes. I, sobretot, preparar bé el partit a nivell mental per minimitzar les faltes de concentració, tenint en compte que l’Olympique té prou facilitat per veure porteria –ha marcat en tots els partits de Champions a fora– i que avui sí que tindrà el talent de Fekir al seu servei.... Valverde, en canvi, no disposarà de Dembélé i oferirà a Coutinho una possibilitat d’or, en un partit de primera categoria, de revertir una temporada que cada vegada l’allunya més de les expectatives que va generar la seva arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)