Editorial

L’EDITORIAL

Dotze anys de consistència

El Barça serà al sorteig dels quarts de final de la Champions al costat de quatre equips de la Premier (City, United, Tottenham i Liverpool), el Porto, l’Ajax i la Juventus. El rival més apropiat per als de Valverde és una qüestió molt opinable, sobretot quan els quarts es disputaran gairebé d’aquí a un mes (9 i 16 d’abril). En tot cas, la solidesa i el moment de Cristiano Ronaldo avalen la Juve com un rival temible i el potencial del City és inqüestionable.

Serà la dotzena participació consecutiva del Barça en els quarts de final, des de la temporada 2007/08. Tractant-se del Barça, què menys cal esperar que ser cada any en el Top-8, es podria objectar, no sense raó. Però la dada adquireix tot el seu valor quan es comprova que no hi ha cap més equip que s’hi acosti. Qui més, el Bayern de Munic, és un dels il·lustres absents de demà a Nyon. En aquestes 12 últimes edicions, el Madrid –un altre descavalcat– s’ha perdut els quarts quatre vegades. El més sòlid dels equips de la Premier, el United, es queda en sis.

Sent remarcable, la consistència del Barça només es pot entendre com una transició cap a l’èxit. Ara es tracta de no fer com els tres últims anys i accedir a semifinals. I no és ser exigent demanar més estabilitat dins d’un partit. Ahir, després d’uns primers 40 minuts excel·lents de la versió de Champions del Barça, la pèrdua de control que va patir fins que l’Olympique va apujar l’aposta per mirar d’empatar i va acabar golejat, denota encara una certa debilitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)