Editorial

L’EDITORIAL

Amb Eusebio fins al final

El Girona ha tingut diverses oportunitats en les últimes setmanes per mirar de revertir la caiguda lliure de l’equip a partir del clàssic relleu a la banqueta, una recepta de manual, i si el nou tècnic té un perfil radicalment diferent, millor. Sempre ha optat per donar marge a la reacció, per raons diverses: que la plantilla no s’ha desconnectat del tècnic, que el perfil de l’hipotètic substitut no té una llista gaire florida, que la classificació encara donava marge... Malgrat que aquesta última raó s’ha esvaït, “la idea del club és que Eusebio continuï” –Quique Cárcel dixit–, ratificació amb un punt d’enigma que despista, perquè no s’entendria una destitució encara més tard, amb tres jornades per jugar.

El Girona, amb sis derrotes consecutives i un futbol pla i sense indicis de vida, necessita valentia i contundència. També per part dels seguidors, que si es deixen endur per les temptacions de la xiulada fàcil posaran el seu gra de sorra per despertar-se a segona A. Toca ser generós en el suport, mentre hi hagi vida. Pel que fa a la plantilla, té el repte més complicat: trencar amb la nefasta sèrie de derrotes –a Montilivi, sis mesos– amb els mateixos protagonistes i mètodes. El dubte, ben legítim, és si els jugadors que s’han acostat al precipici seran capaços d’esmenar-se i si Eusebio, que els ha guiat fins aquí, sabrà trobar arguments diferents dels que no han estat suficients fins ara. Perquè, continuant com fins ara, el destí és conegut.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)