Editorial

L’EDITORIAL

Cada meta al seu temps

La insistència de l’Atlético a fer bé la seva feina ha portat fins avui el desenllaç de la lliga que depèn del Barça. És la primera oportunitat de sentenciar-la que no depèn d’una punxada dels de Simeone, i Valverde i els jugadors han assumit que haurà de ser amb victòria perquè no compten amb cap error del rival. Fins avui no tocava, però d’avui no hauria de passar. Primer, perquè aquesta lliga està mastegada des de fa tres setmanes, quan l’Atlético va perdre al Camp Nou, i ja és hora de guanyar-la, assaborir-la una estona i aparcar-la d’una vegada per passar a la pantalla de la Champions.

Tot professional prefereix guanyar un títol tan prestigiós com la lliga –prioritat declarada de Zidane per a la temporada vinent– a casa, envoltat dels seus, i si pot ser jugant i guanyant. En canvi, a l’altre plat de la balança hi ha la necessitat d’arribar fresc de cames i de ment a l’anada de les semifinals de Champions contra el Liverpool, i si la lliga s’hagués guanyat dimecres avui les rotacions podrien ser molt més nombroses. En tot cas, cada objectiu s’assoleix quan les circumstàncies ho permeten. Les d’avui, a més, poden assistir de manera molt positiva el Girona. Tant l’Atlético com el Barça tenen rivals que també ho són dels gironins en la zona baixa de la taula. Tot el que sigui restar punts al Valladolid i al Llevant serà molt benvingut a Montilivi, tot i que el requisit bàsic és que l’equip d’Eusebio reverteixi d’una vegada la mala dinàmica i sumi de tres en tres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)