Opinió

OPINIÓ

Els 18 aficionats de Mendizorrotza

Per mi, la imatge de la temporada és la dels 18 aficionats del Girona que dissabte van anar a Mendizorrotza. A la fotografia se’ls veu ubicats en una petita zona de gol formada per sis files de 10 seients. L’espai està coronat, a la part superior, per una barrera sobre la qual hi ha enganxades tres banderes de l’equip. Estan distribuïts de manera aleatòria. Vesteixen peces oficials del club. En el moment del flaix, alguns tenen les mans alçades perquè uns quants jugadors els regalen la samarreta en un gest d’agraïment. A la tanca que els separa del terreny de joc, una pancarta: “Orgull Gironí”.

A Vitòria s’hi podia anar amb l’esperança del miracle. Un miracle en què no sé si confiaven els divuit, però els jugadors i tècnics segur que no. Però allà, sota el fred, els 18 es van mantenir fidels als colors. Ho van fer amb una dignitat que no tothom ha tingut. Ells marquen el camí de la innegociable implicació, del granític compromís i de la incondicional fidelitat a l’equip.

L’exemple dels 18 de Mendizorrotza és la millor imatge publicitària per la propera campanya d’abonats. Espero que el club ho vegi igual que jo, perquè crec que el seu exemple seria un gran revulsiu per renovar l’abonament i la il·lusió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)