Editorial

L’EDITORIAL

De decepció en decepció

El Barça va tancar ahir la temporada amb una nova decepció. Després de la desfeta al camp del Liverpool en la Champions, la final de la copa contra el València era una molt bona ocasió d’acabar el curs amb un somriure. No va ser així, tot al contrari, i la cinquena copa consecutiva, que hauria significat el quart doblet en els últims cinc anys, es va esvair en una nit amarga a Sevilla. El Barça va tenir la pilota però no va saber què fer-ne a l’hora d’atacar i crear perill, i la velocitat del València en espais oberts i contra una defensa molt passiva va sentenciar els blaugrana amb dos gols en la primera part. En la segona part Valverde va fer dos canvis i els blaugrana van millorar el seu joc, però no va ser suficient. El gol de Messi, massa sol tot el partit, va servir per posar emoció als minuts finals, però els atacs desesperats del Barça, més amb el cor que no amb futbol, no van servir de res i la copa va marxar cap a València. Els valencians hi van posar més ganes els 90 minuts i podran celebrar el centenari amb un títol de copa molt esperat.

Ernesto Valverde tanca la seva segona temporada al Barça amb el títol de lliga, amb una derrota en la final de la copa i amb un segon fracàs consecutiu en la Champions. Josep Maria Bartomeu ha repetit de totes les maneres possibles que l’entrenador continuarà i Valverde també va rebre el suport de la gran estrella de l’equip Leo Messi, la vigília de la final, però caldrà veure si la derrota d’ahir afecta o no la continuïtat de l’entrenador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)