Editorial

L’EDITORIAL

Tres en el ‘play-off’

Finalment el Divina Joventut i el Baxi Manresa van aconseguir entrar en els play-offs en l’última jornada de la lliga regular i acompanyaran el Barça en les eliminatòries per al títol de la lliga ACB. El Barça va aprofitar la derrota del Baskonia a València i va recuperar el segon lloc, mentre que la Penya no va fallar a Badalona contra l’Estudiantes i el Manresa, tot i perdre a Saragossa, es va veure beneficiat per les derrotes del Tenerife i l’Andorra. Amb el Barça segon, la Penya setè i el Manresa vuitè, el Barça i la Penya s’enfrontaran en els quarts de final i el Manresa se les haurà amb el campió, el Real Madrid.

Tot un èxit, doncs, per al Joventut i el Manresa, que culminen una gran lliga regular. La Penya torna a les eliminatòries després de quatre anys en què ha estat més a prop de la zona de descens que no de lluitar per entrar al play-off. Amb Carles Duran a la banqueta i Nico Laprovittola a la pista, els de Badalona han fet grans partits i ara estan disposats a posar les coses difícils al Barça en una eliminatòria en què els blaugrana tenen el factor pista al seu favor. Per al Manresa, jugar el play-off és un gran premi en l’any del seu retorn a l’ACB. Amb Joan Peñarroya a la banqueta, els manresans han fet una gran fase regular, tot i les moltes lesions i els canvis en l’equip que han tingut. El Manresa tornarà a lluitar pel títol 21 anys després. L’última vegada que ho va fer el va acabar guanyant després d’unes memorables i inesperades eliminatòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)