Editorial

L’EDITORIAL

L’escalfada de Marc Soler

Marc Soler, prometedor corredor català del Movistar, ha hagut de demanar disculpes per la reacció irada i ostensible que va tenir quan l’equip li va demanar que renunciés a una probable victòria en l’etapa reina de la Vuelta per assistir i ajudar Nairo Quintana.

Soler es va equivocar, però la seva escalfada –comprensible, no es tractava d’una etapa qualsevol– va ser induïda per una pèssima decisió del seu equip. Al Movistar ja li costa habitualment gestionar els rols quan té més d’un cap de files, i encara que no coincideixin tots, en té tres, Mikel Landa, Nairo Quintana i Richard Carapaz, als quals fins i tot s’hi pot afegir el veterà Alejandro Valverde.

Diumenge, però, el director de l’equip va sucumbir a una de les temptacions més freqüents, aturar un corredor escapat per primar el cap de files. Error de cap a peus, encara que Marc Soler no hagués tingut aquella extemporània reacció. Perquè el Movistar va perdre una victòria de les que fan goig i l’ajuda que Marc Soler va poder prestar perquè Nairo Quintana pugui vestir de líder de Nadal a Sant Esteve tendeix a zero.

Soler (Vilanova i la Geltrú, 1993) és jove i d’aquesta n’haurà après a contenir-se. Airejar les discrepàncies no li fa cap bé a ell ni a l’equip del qual la temporada que ve serà el cap de files –Landa, Carapaz i Quintana marxaran– i és molt probable que, en ús d’aquesta condició, l’equip ordeni a algun gregari escapat que se sacrifiqui per ajudar-lo a ell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)