Editorial

L’EDITORIAL

Champions des del dia 1

Amb un partit més propi d’una eliminatòria de Champions que d’un grup de primera fase. Aquest és el nivell de l’estrena del Barça en la competició continental, avui al Signal Iduna Park de Dortmund. Després de dues temporades malmeses a Roma i Anfield, arrencar amb un plat fort com el Borussia i fer-ho a domicili és un termòmetre magnífic per a un equip –en la Champions i ara fins i tot en la lliga– monolític i implacable al Camp Nou i titubejant, quan no decebedor, a fora. La tercera oportunitat de Valverde en la Champions tindrà poc marge d’error ja d’inici, amb els alemanys i l’Inter com a rivals de gran categoria.

Fa únicament 19 dies del sorteig i les circumstàncies ja són diferents d’aquell 29 d’agost. El Borussia segurament ja comptava que la seva jove perla, Jadon Sancho (19 anys), fos una peça important al costat del referent Marco Reus i del conegut Paco Alcácer. El que ningú va calcular és que el blaugrana que estaria en boca de tothom seria Ansu Fati (16 anys) i no un Messi que, entre lesió i recaiguda, ha estat sis setmanes de baixa i encara no ha debutat en competició oficial. Els joves Ansu i Carles Pérez i les possibilitats de Griezmann han introduït el factor de competitivitat que calia. Ja es va veure com d’estimulat va reaparèixer dissabte Luis Suárez. La conclusió que se’n pot extreure és clara: algunes circumstàncies poden arribar a influir tant en els resultats com la teòrica correlació de forces entre dos equips.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)