Editorial

L’EDITORIAL

Hibernant a la primavera

Les últimes competicions esportives que aguantaven l’activitat al món van tancant la porta. La UEFA només ho ha fet per una setmana, però ja es veu que ho haurà d’ampliar. Aquest cap de setmana, entre les d’impacte mediàtic rellevant només la Bundesliga i el campionat del món de ral·lis (a Mèxic) es mantenen actives, però el futbol alemany s’aturarà tot seguit i el mundial de ral·lis no es reprendrà fins a finals d’abril i a l’Argentina.

La Covid-19 continua sent una qüestió de salut pública amb una altíssima incidència de la responsabilitat individual en la velocitat i la intensitat de propagació del virus. En la mesura que la ciutadania manifesti comportaments de risc –amb incidència especial en el col·lectiu de joves, motor de contagis pel fet que la malaltia cursa majoritàriament sense símptomes– es decretaran més restriccions de mobilitat o bé directament confinaments.

Amb tot l’esport tendint a l’activitat zero, el volum informatiu tindrà un comportament paral·lel. Per tant, a partir d’ara intentarem explicar què passa a l’entorn de l’esport, dels seus equips, dels seus protagonistes, i quins episodis històrics similars s’han viscut. El nostre compromís de servei s’enfocarà aquests dies a proporcionar lectura amena per mirar d’ajudar a passar les hores de confinament del tot aconsellable arreu. Ahir va ser a Igualada i la conca d’Òdena, però aviat pot ser a tot el país. Paciència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)