Editorial

L’EDITORIAL

El galimaties del Fuenlabrada atrapa Javier Tebas

A Javier Tebas el pla de desconfinament li estava sortint rodó. Massa maco. Fins que va arriba l’última jornada de 2a A i sis jugadors del Fuenlabrada donen positiu. Se n’hi han afegit una desena més en les últimes hores.

Per molt que brami el president del Fuenlabrada i el mateix fill de Tebas –secretari del consell d’administració del club madrileny, que aquesta també és bona...– alguna cosa estranya ha passat en la plantilla del club madrileny. 16 jugadors infectats no és una dada compatible amb el compliment del protocol que obliga els jugadors. De casa a l’entrenament, de l’entrenament a casa, sense contactes amb tercers... El risc zero no existeix, però si s’és escrupolós costa molt d’assimilar com han entrat 16 positius de cop en la plantilla.

Partint de la base que no hi ha legislació ni jurisprudència sobre aquests casos, s’imposa anar amb peus de plom. Si la negligència ha estat d’uns jugadors que hipotèticament van anar de festa quan no tocava, ho ha de pagar el club i els seus aficionats? Sembla difícil de justificar. Si qui ha negligit és el club, la derrota per 3-0 contra el Deportivo en el partit pendent està cantada, però res impedirà que el club vagi al jutjat demanant una mesura cautelar per impedir un dany irreparable. I si troba un jutge motivat que decreta l’aturada de les eliminatòries per protegir els drets del Fuenlabrada fins que es resolgui el fons de la qüestió, no acabarem mai.

D’altra banda, potser Javier Tebas Llanas –fill del president de LaLiga– ens sorprèn iniciant un plet contra la institució que presideix Javier Tebas Medrano, però és innegable l’existència d’un conflicte d’interessos –en aquest cas, per parentiu– que ha passat inadvertit fins ara i que qui sap si serà el que acabarà amb el mandat de l’ultraconservador dirigent aragonès al capdavant del futbol espanyol. De ganes de portar-lo al jutjat per la gestió del Deportivo-Fuenlabrada no en faltaran, començant pel mateix club gallec.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)