Editorial

L'EDITORIAL

Messi juga, marca gols i el Barça guanya

El Barça es va emportar el derbi català contra l'Espanyol amb un contundent 5-1 que ni el més optimista dels seguidors blaugrana hauria imaginat quan els jugadors van marxar als vestidors amb un empat a un en el marcador. Però al Barça hi juga Messi i quan l'argentí és al terreny de joc pot passar qualsevol cosa en positiu per al seu equip. I ahir va passar. L'Espanyol va fer un partit sòlid en la primera part. Ferm en defensa, Sergio García no va desaprofitar la seva ocasió al contraatac. El Barça manava però dubtava. Tot i així, va trobar oxigen quan el temps s'esgotava amb un xut de Messi impossible d'aturar. L'empat va ser un cop molt dur per a l'Espanyol. Molt més del que va semblar en aquell moment. Sergio González va reconèixer que no havia sabut mentalitzar els seus homes en el descans, i el 2-1 que van rebre tot just començar la segona part, un altre cop de Messi, va deixar l'Espanyol fora de combat. No hi va haver reacció, i el Barça va tenir una segona part plàcida, impensable en el descans. Messi va arrodonir la festa amb un altre gol, el tercer hat-trick en els últims quatre partits que ha jugat, refermant que, amb o sense la Pilota d'Or del 2014, és el millor jugador del món. Ahir va fer tres gols, tres grans gols. Sense ombres. Nets.