Editorial

L'EDITORIAL

En hoquei sí que encara hi ha sorpreses

Després de dos títols consecutius del CE Vendrell el 2013 i el 2014, ahir va ser el CP Vic el que va guanyar la copa d'hoquei sobre patins i va confirmar que en l'esport encara hi ha ocasions en què els poderosos no guanyen. Perquè és clar que el FC Barcelona era el gran favorit per guanyar la copa que s'ha jugat a Blanes i per segon any seguit s'ha quedat amb la mel als llavis en la final. El Barça ha conquerit quinze de les disset últimes lligues d'hoquei sobre patins, però no guanya el títol de copa des del 2012 i haurà de continuar esperant. El Vic va sumar la seva quarta copa, la tercera en set anys, i va demostrar, com ho havia fet el Vendrell en els dos anys anteriors, que en la copa d'hoquei sí que hi ha sorpreses i es pot plantar cara als equips amb un potencial econòmic més gran. Recordem que en les semifinals ja s'havia desfet de l'altre gran de l'hoquei sobre patins, el Liceo de la Corunya.

A la piscina del CN Barcelona, en canvi, en una altra copa amb color català, la del waterpolo masculí, els pronòstics sí que es van complir i el CN Atlètic-Barceloneta es va emportar la tercera copa seguida –l'onzena de les 29 que s'han disputat–. El CN Mataró, que s'estrenava en una final, ho va intentar, però el campió d'Europa no va perdonar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)