Editorial

L'EDITORIAL

I tot d'una, es gira la truita

La tradició fa més escaient parlar de “setmana gran” per definir els darrers dies de l'Athletic, amb la classificació per a la final de la copa i la victòria contra el Real Madrid. El Barça, però, i en part gràcies al mateix Athletic, s'ha afegit a la festa. La victòria a Vila-real i la golejada d'ahir contra el Rayo, que el situa líder, el deixen en una situació difícil de preveure fa poques setmanes.

Ara és el Madrid, que semblava inabastable, el que, tot i tenir només un punt menys en la classificació, queda immers en un mar de dubtes, amb crisi de joc inclosa –tot i que no ve d'ara–, i posant en dubte tot allò que el feia suposadament tan gran. Qüestionen l'entrenador, ja no guanyen quan juguen malament i fins i tot Cristiano ha estat atrapat en la lluita pel Pichichi per un Messi que algun dia acabarà de prémer un accelerador que, de moment, fa la impressió que manté a mig gas. Per contra, Luis Enrique veu refermat amb victòries el seu replantejament de l'equip, les seves rotacions i le seves apostes. Les figures van trobant el seu lloc i l'equip té, de tant en tant, la capacitat de sorprendre. La truita s'ha girat, però, com gairebé tothom ahir s'apressava a dir, per acabar a dalt no es pot oblidar Anoeta, el Màlaga i la primera part d'ahir contra un Rayo el futbol del qual mereix més justícia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)