Editorial

L'EDITORIAL

El Barça afronta la represa i la dura recta final

Per al Barça, recuperar el ritme amb una victòria contra el Celta és clau per afrontar un mes d'abril d'infart en la lliga i en la Champions

En espera del retorn de tots els internacionals, el Barça ja es prepara per a la reactivació de la competició després de l'aturada FIFA, que per als blaugrana suposarà un final de temporada d'infart. Els de Luis Enrique hauran de superar un intens mes d'abril per arribar al decisiu mes de maig en condicions de disputar el triplet. En la lliga, cada partit pot ser un parany, com ja va demostrar el Celta en la primera volta, i els gallecs seran el primer equip amb què s'enfrontarà el Barça en la represa de la competició. Serà, doncs, un duel en què caldrà vigilar molt, després de l'aturada FIFA, que sempre pot alterar la marxa de l'equip i que ja ha comportat la baixa d'Alba i l'ensurt de Messi. Recuperar bé el ritme amb una victòria contra el Celta seria un bon símptoma per afrontar els principals rivals i arribar al maig mantenint o havent augmentat els quatre punts d'avantatge respecte al Madrid. El Sevilla, el València i el derbi contra l'Espanyol seran els principals esculls. I superar els quarts de la Champions eliminant el PSG en dos partits, abans i després del València, que fan la visita dels valencianistes al Camp Nou encara més perillosa. El Barça va tancar un gran cicle ascendent amb el triomf en el clàssic i l'eliminació del City i si ara reprenen la competició de manera positiva, han donat garanties més que suficients per pensar que superaran un abril determinant i continuaran lluitant per tots els títols.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)