Editorial

L'EDITORIAL

El despropòsit de les aturades FIFA i Messi

Resulta inadmissible programar una aturada FIFA en la recta final de les principals competicions de clubs i cal corregir-ho

La lliga es reprèn avui amb tota la intensitat després d'una altra aturada FIFA. I un cop més cal remarcar el despropòsit que suposa l'actual gestió del calendari futbolístic internacional, sotmès en major grau a determinats interessos federatius i burocràtics que no pas al normal desenvolupament del major espectacle esportiu del món. Perquè si les habituals aturades de les competicions per disputar partits de selecció, molts dels quals amistosos lligats a compromisos comercials, són discutibles, aquesta darrera és inadmissible perquè se situa just abans de la recta final de la temporada, quan la majoria de clubs s'ho juguen tot en poques setmanes. I no només suposa aturar el ritme competitiu dels equips, sinó que comporta un elevat risc de lesió per als jugadors vitals, ja que normalment amb les seleccions hi participa el bo i millor de les plantilles que es disputen els títols. El cas de Messi exemplifica la barbaritat. Un viatge de milers de quilòmetres per participar en una concentració amb la selecció argentina sense poder disputar ni un minut per les molèsties al peu dret. I encara sort del seny de Tata Martino, que ha sabut preservar el crac del Barça. Cal reconèixer la saturació del calendari futbolístic, però concentrar els partits internacionals en períodes que afectin com menys millor el desenvolupament de les competicions de clubs seria una decisió més que raonable.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)