Editorial

L'EDITORIAL

El primer gran escull del Barça, el fortí sevillista

Una victòria del Barça a Sevilla seria tota una espenta que carregaria de moral l'equip per disputar els 21 punts que quedaran

Que tots els partits suposen tres punts en joc i que cadascun és bàsic per guanyar una lliga fins que s'aconsegueix el títol de forma matemàtica és un tòpic, però també una evidència. Però a ningú se li escapa que en la recta final de la temporada, el Sevilla és un dels grans esculls a superar pel Barça en els vuit partits de lliga que li queden per disputar. Encara més quan la visita al Sánchez Pizjuán d'avui suposa l'intent d'assalt a un fortí inexpugnable, com ho demostren els 30 enfrontaments que els d'Unai Emery encadenen sense perdre al seu estadi. El tècnic ha anat conformant un equip molt sòlid des que la temporada passada va substituir Michel, i especialment difícil de superar a casa, on té el lideratge de millor equip local de la temporada. Per descomptat que no hi ha equips fàcils i que l'ensopegada pot arribar en qualsevol estadi, però sens dubte la d'avui és la sortida més perillosa per al Barça després de la que haurà de fer al Vicente Calderón. Mantenir o augmentar el coixí de punts seria un bon element de seguretat davant l'Atlético de Madrid. I finalment, més enllà dels tres punts, una victòria del Barça a Sevilla seria tota una espenta que carregaria de moral l'equip a l'hora de disputar els 21 punts que quedaran, dels quals els blaugrana només en necessitarien 18, d'entrada, per conquerir el títol si avui surten del Sánchez Pizjuán amb la renda de quatre punts indemne.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)