Editorial

L'EDITORIAL

El Barça, sense cap marge d'error en la lliga

Al Barça només li serveix la victòria per mantenir el lideratge. Un empat situarà al capdavant els blancs si guanyen avui

El Barça afronta avui un altre difícil partit en aquesta intensa recta final de la temporada en què els blaugrana són ja dels pocs equips europeus que lluiten pel triplet. Amb els quarts de la Champions encarrilats contra el PSG, toca centrar-se un altre cop en la lliga, i sense desmerèixer la resta de rivals, la visita del València és un dels esculls més rellevants que queden al Barça en els set partits que encara ha de disputar. Amb permís del derbi contra l'Espanyol, sempre intens i complicat, i la visita al Vicente Calderón de la penúltima jornada. Els de Luis Enrique arriben, a més, al partit d'avui sense marge d'error, després de perdre dos punts vitals a Sevilla. Per descomptat, sempre queda la possibilitat que el Madrid ensopegui en algun dels seus partits, però a hores d'ara els dos punts de distància entre els dos principals candidats a guanyar el títol fan que al Barça només li serveixi la victòria per mantenir el lideratge, ja que un empat situaria al capdavant els blancs en cas de victòria avui en el partit que disputen poques hores després contra el Màlaga. Convé, doncs, aprendre la lliçó de Sevilla, en allò de positiu i també en el de més negatiu. El València és un equip en construcció, però que ha donat fins ara un gran rendiment, i per tant és un rival perillós. Com ha reclamat Luis Enrique, avui el Camp Nou ha de ser una olla de pressió que impulsi l'equip a l'única possibilitat acceptable, que no és cap altra que la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)