Editorial

L'EDITORIAL

Acabar la feina contra el PSG amb serenitat

La millor manera d'afrontar el partit contra el PSG és des de la serenitat i, alhora, des de l'ambició, i evitar les especulacions

El Barça té avui un partit que no per còmode deixa de ser difícil. Els de Luis Enrique buscaran al Camp Nou el pas a les semifinals de la Champions contra el París Saint-Germain, darrer peatge per accedir a la final de Berlín. I ho faran amb l'avantatge del magnífic resultat de l'anada, l'1-3 que va deixar encarrilada l'eliminatòria per als blaugrana. Malgrat això, seria un error fer un plantejament conservador del partit i especular amb el resultat. El PSG és un dels grans equips d'Europa, tot i que no acabi d'assolir les fites més elevades, i la millor manera d'afrontar el partit d'avui és des de la serenitat i, alhora, des de l'ambició. Toca buscar el control del partit des dels primers minuts, mirant de neutralitzar la previsible ofensiva del PSG, que és el que necessita els gols, per evitar sorpreses negatives. Els francesos tenen les notables baixes de Thiago Silva i Motta, però recuperen dues de les seves peces fonamentals, Verratti i Ibrahimovic. El Barça disposarà de tot el seu potencial, fins i tot d'Iniesta, i convindria utilitzar-ho al màxim. Amb un peu i mig en les semifinals de la Champions, hi pot haver la temptació de reservar efectius per a la dura pugna de la lliga, amb el sempre exigent derbi contra l'Espanyol dissabte vinent, però Luis Enrique no hauria de preveure res que no vagi encaminat a assegurar el pas a les semifinals sense córrer riscos excessius.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)