Editorial

L'EDITORIAL

Una jornada de bàsquet de les que fan afició

El Barça lluitarà a Atenes per continuar viu a Europa i l'Spar Uni pot fer història guanyant la lliga. Un gran dia de bàsquet

La jornada d'avui serà d'una gran intensitat basquetbolística. Dos partits de màxima emoció amb dos clubs catalans com a protagonistes centraran l'atenció. I amb la particularitat que abraça tant el bàsquet masculí com el femení. El Barça disputarà un o caixa o faixa a Atenes contra l'Olympiacòs en el quart partit de l'eliminatòria per continuar vius a Europa. I l'Spar Citylift Girona farà vibrar Fontajau en un partit en què tindrà una primera oportunitat per fer història i guanyar la Lliga Femenina contra el totpoderós Perfumerías Avenida. Pel que fa als blaugrana, la seva irregularitat s'ha posat de manifest durant la temporada, però els de Xavi Pascual tenen capacitat contrastada per salvar l'eliminatòria fent una proesa en el quart partit per decidir a casa en el cinquè. Quant a l'Spar Uni Girona, les tres victòries consecutives contra l'Avenida ja diuen molt del gran nivell que acumulen i toca rematar-ho amb un gran èxit. Les de Roberto Íñiguez tenen un camí a seguir: el de no perdre mai la concentració, no sortir mai del partit i aplicar els seus recursos, que són variats i efectius. Res que no hagin fet en els tres partits de play-off que han jugat. Amb aquesta actitud, el seu gran joc i el suport massiu de l'afició, les gironines tenen una fita històrica a tocar. En tot cas, som en un dijous de bàsquet que segur que serà una jornada de les que fan afició. I sense distinció de sexe.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)