Editorial

L'EDITORIAL

Una immensa semifinal per a un gran Barça

Per història, trajectòria i potencial dels semifinalistes resulta evident que caldrà un esforç titànic per guanyar l'‘orelluda'

El Barça sabrà avui quin és el seu últim obstacle per accedir a la final de Berlín. I a hores d'ara ja es pot dir que sigui quin sigui el resultat del sorteig, serà una semifinal de la Champions d'alt voltatge. Perquè si qualsevol equip que s'hi classifica és per definició un rival difícil, en aquesta ocasió, per història, trajectòria i potencial dels semifinalistes resulta evident que caldrà un esforç titànic per guanyar l'orelluda. Al Barça, cal afegir-hi el poderós Bayern de Guardiola, el Real Madrid, que és l'actual campió, i la sempre complicada Juve. Amb tot, sense establir favorits, cal dir que els catalans i els bavaresos han assolit l'accés amb un futbol pletòric, mentre que els espanyols i els italians ho han fet amb menys joc i més dificultats. El Barça, amb dues victòries còmodes contra el PSG, i el Bayern, concentrant tota la seva potència en l'impressionant partit de tornada contra el Porto, en què van aconseguir una brutal golejada amb què van remuntar l'espifiada de l'anada. El Madrid i la Juve han passat, en canvi, amb un solitari gol i amb dificultats. El Barça se situa per vuitè cop en una dècada entre els quatre grans, fet que demostra la dimensió que ha adquirit l'equip català. Estem, doncs, davant una semifinal de Champions immensa, però de la qual el Barça de Luis Enrique ha de gaudir sense temor perquè disposa de solvència contrastada per enfrontar-s'hi i perquè és ja un dels grans de la història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)