Editorial

L'EDITORIAL

El Barça rebrà un Bayern en estat de xoc

El Bayern ha quedat tocat en la copa, però els culers han de dipositar les esperances en el gran nivell demostrat pel Barça

Després de la lluïda golejada contra el Getafe, el Barça ja comença a pensar en la visita del Bayern de Munic, amb permís del partit de lliga contra un assequible Còrdova que haurà de disputar abans. I a ningú se li escapa que, finals a banda, l'enfrontament amb els bavaresos és un dels principals reptes que els queden als blaugrana, malgrat que tampoc es poden permetre cap marge d'error en la lliga. L'eufòria del Barça, però, contrasta amb un Bayern en estat de xoc. L'eliminació contra el Borussia Dortmund de la copa alemanya en els penals pot tenir un efecte psicològic sobre l'equip de Pep Guardiola, que tot i haver guanyat ja la Bundesliga no podrà aspirar al triplet. Però sobretot patirà els efectes físics de la baixa de Robben i el dubte de Lewandowski. Una situació que Guardiola ha definit com a “límit” i que, per cert, li ha servit per justificar una lamentable i incomprensible cancel·lació del contacte amb la premsa catalana al qual s'havia compromès. Amb tot, no es pot oblidar que Guardiola és un gran tècnic acostumat a convertir en oportunitats les dificultats més extremes i que el Bayern, fins i tot amb baixes significades, és un equip molt potent. Per aquest motiu, el barcelonisme, més que encomanar-se als afebliments del rival, ha de dipositar les esperances en el gran nivell demostrat pel Barça. I atorgar a Luis Enrique tot el crèdit, perquè se'l mereix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)