Editorial

L'EDITORIAL

Messi, la clau d'un partit que és més que això

No hi ha dubte que estem al davant d'un duel que és més que un partit de futbol, però si hi ha un punt de desequilibri, és Messi

El Barça afronta un d'aquells duels que formaran part dels grans partits de la seva història. Demà rebrà la visita del Bayern de Munic en l'anada de les semifinals de la Champions que poden donar el pas a la final de Berlín als blaugrana. Per si no fos suficient per configurar un dels millors partits de futbol que es poden veure al planeta el fet de disputar-se l'accés a una gran final europea i de jugar contra un rival immens, la visita del Bayern dirigit per Guardiola suposa el retorn al Camp Nou de qui es pot qualificar com el millor entrenador de la història del Barça. Per tot plegat, no hi ha dubte que estem davant d'un partit de futbol que és més que això. Però si hi ha un punt desequilibrant, és la militància de Leo Messi a les files blaugrana. El Bayern, tot i arribar amb baixes, és un dels millors equips del món, però Luis Enrique no només disposa d'una competitiva plantilla per enfrontar-s'hi, sinó que compta amb el fet diferencial de tenir el millor jugador del món. Messi tindrà alguns reptes i motivacions importants en aquest partit més enllà de posar la primera pedra cap a una nova final europea: disputar el partit número 100 en competició europea, fita que pocs jugadors aconsegueixen; augmentar el nombre de gols que l'han portat a ser una llegenda, i revenjar el Barça de la desfeta de fa un parell d'anys contra els bavaresos. Així doncs, passi el que passi, d'al·licients, no en faltaran.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)