Editorial

L'EDITORIAL

Tancar el cicle amb la Real per rematar la lliga

El partit amb la Real ha de servir al Barça per tancar el cercle virtuós de joc espectacular que li ha posat a l'abast el triplet

Amb un peu i mig a la final de la Champions de Berlín després de la golejada al Bayern de Munic al Camp Nou, el Barça es retroba avui amb la lliga, en què tocarà defensar el lideratge en la visita de la Real Sociedad. Tenint en compte que el Barça encara ha de visitar el Vicente Calderón per enfrontar-se a l'Atlético de Madrid, els bascos no són a priori el rival de més dificultat dels tres que li queden als blaugrana per aconseguir el campionat de la regularitat. Però el partit d'avui contra els donostiarres no és fàcil i ha de servir per tancar el cercle virtuós de joc espectacular que ha portat als de Luis Enrique a tenir a l'abast el triplet i que es va iniciar tot just després de la desfeta del Barça a Anoeta. L'evolució de l'equip des d'aquella dura derrota ha estat exponencial fins a situar-se de forma brillant a la final de la copa i gairebé a la de la Champions. I una victòria avui contra la Real no sentenciaria la lliga però la deixaria a tocar dels dits, a l'espera dels dos últims partits i del que faci també avui el Real Madrid contra el València. El moment del Barça és excepcional i és clarament favorit per guanyar-ho tot, però pel que fa a la lliga cal una entrega total, ja que l'ajustat avantatge respecte al Madrid no permet ni el més mínim error. Per la qual cosa convindria aparcar la lògica eufòria que ha desfermat la gran victòria contra el Bayern i buscar la màxima concentració davant la Real.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)