Editorial

L'EDITORIAL

El Barça és campió amb tots els honors

Una genialitat de Messi, un cop més, va donar la victòria que corona el Barça de Lucho campió de lliga de la millor manera

El Barça es va coronar ahir campió de lliga al Vicente Calderón guanyant l'Atlético de Madrid i es va adjudicar el títol de la millor manera. El partit no era fàcil i va ser necessari, un cop més, una genialitat de Messi per assolir la victòria amb un gol marca de la casa. I especialment valuós si tenim en compte que va arribar en el minut 65, quan el Real Madrid guanyava l'Espanyol i per tant els de Luis Enrique necessitaven avançar-se per no deixar passar l'oportunitat de ser campions. Finalment, la golejada dels blancs al Power8 Stadium no va poder evitar que el Barça es coronés campió. Tot i tenir una segona oportunitat dissabte vinent, és molt important haver resolt la lliga en un estadi tan complicat com el Vicente Calderón, ja que permet als de Luis Enrique gestionar unes setmanes magnífiques per preparar les dues finals que ha de disputar: la de la copa i la de la Champions. El títol guanyat ahir pel Barça suposa la culminació d'una grandíssima lliga que, si bé va generar alguns dubtes en la primera volta, ha estat demolidora en la segona part amb un rècord de victòries fruit de la gran tasca tàctica, de conjunció i de gestió de la plantilla que ha aconseguit fer Luis Enrique i el seu equip. I gràcies també a la fam que ha demostrat l'equip, que, liderat per Messi, encara pot donar un èxit històric assolint el triplet, del qual ahir va posar la primera pedra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)