Editorial

L'EDITORIAL

Una jornada que no es podrà oblidar

Un dia ple
d'imatges
que els culers guardaran
per sempre
a la retina
i també
al cor

El Camp Nou va viure ahir una d'aquelles jornades que tots els aficionats del Barça recordaran per sempre més. L'homenatge a Xavi Hernández, el capità del Barça, va fer que l'estadi tingués la tercera millor entrada de la temporada, amb 93.743 aficionats que no es van voler perdre un dia històric. Un dia ple d'imatges que els culers guardaran per sempre a la retina i també al cor. La celebració de la lliga guanyada una setmana enrere era prou motiu de festa, però el comiat al cervell del millor Barça de la història va elevar exponencialment el sentiment i l'emoció de la jornada. Xavi ja és història del Barça. Una història que encara no està tancada, com ell mateix va recordar en el seu parlament. Una història en la qual falten encara dos capítols: la final de la copa del Rei, dissabte al Camp Nou contra l'Athletic, i la final de la Champions, el dia 6 a Berlín contra el Juventus. I Xavi, i Luis Enrique, van citar els culers al Camp Nou el dia 7 per celebrar-ho tots plegats.

Xavi es va emocionar i no va poder contenir les llàgrimes. I com ell, tants i tants barcelonistes que han rigut i han plorat amb Xavi durant la seva llarga trajectòria en el primer equip blaugrana. Xavi ha il·lustrat com ningú el que ha estat, i encara és, el futbol d'aquest Barça contemporani. I ha guanyat títols. Un munt de títols. I la història encara no ha acabat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)