Editorial

L'EDITORIAL

I l'afició ha anat tornant al Camp Nou

Una mitjana de 77.632 persones han anat al camp
a veure el Barça en el campionat que va finalitzar dissabte

La mitjana d'espectadors en els partits de lliga que el Barça ha jugat al Camp Nou aquesta temporada ha estat la més alta des de la temporada 2010/11. Una mitjana de 77.632 persones han anat al camp a veure l'equip de Luis Enrique en el campionat que va finalitzar dissabte amb la celebració de la 23a lliga de la història del Barça i el comiat homenatge al capità culer, Xavi Hernández. Un partit que va aplegar 93.743 espectadors, la tercera millor entrada de la temporada rere el partit contra el Real Madrid de la lliga i el matx d'anada de les semifinals de la lliga de campions contra el Bayern de Munic de Pep Guardiola.

És una molta bona notícia que l'assistència a l'estadi s'hagi revifat. També és una lògica conseqüència de la millora del joc de l'equip a les ordres de Luis Enrique, que ha acabat amb la conquesta de la lliga. És clar que, històricament, la relació entre bon joc i títols i un camp ple tampoc és una ciència exacta a Can Barça. Els 77.632 espectadors de mitjana en la lliga i els 82.904 de mitjana en la lliga de campions demostren que l'equip ha recuperat el favor dels aficionats. Fins i tot la mitjana de 47.896 espectadors en la copa –res de l'altre món, i amb rivals fluixos en les primeres fases– és una xifra que ja voldrien tenir la immensa majoria d'equips que juguen en la primera divisió. La comunió equip-públic, una altra gran notícia de la lliga 2014/15.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)