Editorial

L'EDITORIAL

De propostes per millorar el Barça, no en falten

Seria molt intel·ligent que tots els candidats escoltessin i retinguessin les idees que sorgeixen aquests dies de campanya

Finalment són set les precandidatures que concorreran en el tram inicial de les eleccions al Barça. És evident que no sembla factible que totes passin al segon tram ja com a candidatures oficials amb les signatures necessàries recollides. Alguna, ni ho pretén, perquè probablement no disposa dels avals econòmics necessaris en cas de ser elegida. Però fins i tot els que tenen menys possibilitats com Seguiment FCB fan propostes que enriqueixen el debat, com la discussió sobre la grada d'animació. També temes com la democràcia participativa que planteja Jordi Majó i de transparència com l'informe trimestral dels comptes del club que proposa Laporta per adreçar als socis amb les noves tecnologies. Igualment, Bartomeu, Farré i Benedito han presentat ja un elevat nombre de propostes. El guanyador tindrà la legitimitat per aplicar el seu programa, òbviament. Però seria molt interessant i intel·ligent que tots els candidats escoltessin i retinguessin les idees que sorgeixen aquests intensos dies de campanya electoral blaugrana. Perquè al marge de l'autoria, i amb les adaptacions que es creguin oportunes, moltes d'aquestes idees poden ser una bona aportació per fer un Barça millor des de la presidència que finalment surti escollida. Al cap i a la fi, a més de guanyar les eleccions, fer un club millor en tots els aspectes és el que hauria de pretendre tot candidat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)