Editorial

L'EDITORIAL

L'experiència fallida del Sant Andreu

Un club de futbol, fins i tot de les dimensions del Sant Andreu, és un vaixell gens fàcil de comandar sense un projecte clar

La imminent tornada de Manuel Camino a la presidència del Sant Andreu, recuperant la condició de màxim accionista, no es pot qualificar d'altra manera que d'operació rocambolesca. Ni un any ha durat l'aventura de Dinorah Santa Ana al capdavant del club des que el 10 de juliol de l'any passat l'exdona i representant de Dani Alves va comprar a Camino les accions que ara tornen a mans de l'empresari mitjançant la clàusula de recompra. L'actuació de l'empresària brasilera demostra que allò que semblava una gran notícia per a un club històric com el Sant Andreu, la suposada arribada d'estabilitat i inversió econòmica, ha acabat sent una experiència turbulenta i fallida per la falta de previsió i de projecte a l'hora d'emprendre una aventura com aquesta. Un club de futbol, fins i tot de les dimensions del Sant Andreu, és un vaixell gens fàcil de comandar sense un projecte clar i ben definit. I tot indica que les batzegades que s'han produït en la gestió de Dinorah Santa Ana, malgrat la seva gran experiència en el món del futbol, han estat conseqüència d'això. Rectificar és de savis, però la precipitació en la sortida fa que la planificació de la temporada vinent tingui molts serrells importants per tancar, i el retorn de Camino no estarà exempt de sotracs. A la qual cosa cal afegir que l'afició del Sant Andreu es mereixeria unes explicacions com cal del que ha passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)